Wie Zijn Wij

Wij stellen ons voor


Peiyun Xue

Peiyun Xue (02-04-1991) 
begon met pianoles toen zij vijf jaar oud was. Toen ze 12 jaar oud was werd ze aangenomen in de Jong Talent Klas aan het conservatorium in Tilburg.

 In 2005 won ze de 2e prijs in de finale van het Prinses Christina concours. In 2007 won zij de 1e prijs. In 2007 won ze ook de 2e prijs bij Maassluise Muziekconcours. In 2008 won ze in het Concertgebouw van Amsterdam de 1e prijs van het Internationaal Steinway concours, een van de prijzen was een concert in de spiegelzaal van het Concertgebouw dat live werd uitgezonden op radio 4.  

Peiyun speelde op mooie locaties zoals: Grachtenfestival (Amsterdam), Vrijthof (Maastricht), De Doelen (Rotterdam) Muziekgebouw aan 't IJ (Amsterdam) Guangzhou (China) In 2018 nam ze deel aan de 'International V. Novak Competition" in Tsjechië en won ze de prijs voor de beste uitvoering van "Mountains' van    V. Novak.
Peiyun heeft masterclasses gevolgd bij: Jan Wijn, Geoffrey Madge, Enrico Pace, Igor Roma, Daniël Wayenberg, Marek Drewnowski, Willem Brons en Frank Peters. 

Daniël Vissers

Daniël Vissers (06-03-1998) begon met pianoles toen hij negen jaar oud was. Toen hij dertien jaar oud was begon hij zijn studie aan de jong talentklas aan het conservatorium in Maastricht. 

Daniël nam deel aan verschillende competities. Hij won prijzen bij het Prinses Christina concours in 2010, 2011 en 2015. In 2012 en 2014 was hij finalist in de Prix Dominique in Venlo. In 2016 werd een opname van hem live uitgezonden op radio 4. In 2018 won hij de eerste prijs bij de 'International V. Novak Competition' in Tsjechië. In 2018 won hij tevens de Tivolifondsdeskundigenprijs van de competitie 'Vriendencultuurprijs' in Tilburg.

Naast het solorepertoire is Daniël ook actief bezig met het uitvoeren van kamermuziek.

Daniël nam deel aan masterclasses van Alan Weiss, Jeroen Riemsdijk, Enrique Bagaria, Anastasia Safonova, Barbara Szczepanska, Jan Boguslaw Strobel en Enrico Pace. 

Dienstnaam

Klik hier en begin te typen. Vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos.

Copyright achtergrondfoto's en profielfoto Daniël: Onder Konuralp. Copyright profielfoto Peiyun, en foto van Peiyun en Daniël samen bij contact: Sénen Fernandez Garcia.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin